Fier! Verloskundigen

Samen op reis

 

 • 4 ervaren verloskundigen
 • Persoonlijke aandacht & tijd
 • Gedreven en kundig
 • Voorlichting op maat
 • Altijd dichtbij!
We zullen je met al onze kennis, ervaring en aandacht begeleiden. Zo kan jij je volledig richten op deze bijzondere gebeurtenis in je leven. Vanaf de eerste maanden van de zwangerschap tot en met de eerste weken na de geboorte zijn wij er voor je. Welkom.

Trots, kundig en vertrouwd

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Welkom!

Nieuwe naam sinds 1 juli!

De Verloskundigen Praktijk van Groningen heet voortaan: Fier! Verloskundigen. Onze praktijknaam- en looks zijn veranderd, maar verder blijven we gewoon wie we zijn. Onze passie voor het vak nemen we mee. Ook als Fier! Verloskundigen kan je op ons blijven rekenen, vanaf de eerste maanden van de zwangerschap tot en met de eerste weken na de geboorte.

Samen op reis

Tijdens je zwangerschap ben je samen met je kindje op reis. Een bijzondere reis van nieuw leven. Wij zijn bij je, geven onderweg antwoord op al je vragen en omringen jou en je kindje met zorg en aandacht. Wij kennen de route en zijn ervaren. Dat geeft rust en vertrouwen.

Altijd dichtbij: diverse locaties in Groningen

Door onze diverse spreekuurlocaties zijn we altijd in de buurt. In de stad Groningen, Hoogkerk en in Eelderwolde. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd zodat je ons snel en gemakkelijk bereikt. Wij houden spreekuur op iedere werkdag en een aantal avonden per week.

Fiere cijfers Oktober 2017

Fiere! Jongens

Fiere! Meisjes

Fiere! Kraamvisites

Persoonlijk: een veilig gevoel

Zwangerschap en bevallen zien wij als een natuurlijk proces. Wij willen je hierbij op een persoonlijke en deskundige manier begeleiden. Ons doel is dat jij en je partner aan het einde van deze periode met een trots en tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd in je leven. Wij willen in de zorg zoveel mogelijk voldoen aan je wensen. Veiligheid voor moeder en kind staan hierbij voorop.

Waarom Fier?!

 • Hecht team van vier ervaren verloskundigen
 • Dagelijks (avond-) spreekuur op diverse locaties
 • Zorg op maat
 • Fiere! informatie & cursussen
 • Hoge kwaliteit echo's via verloskundig centrum Vita
 • Lid van de Martini Geboorte Groep

FIER! AGENDA

INFORMATIEAVOND – ‘Kraamtijd en voeding’

Staat de bevalling bijna voor de deur en wil je alvast wat belangrijke informatie over de kraamtijd en voeding? Kom dan naar deze voorlichtingsavond. Een kraamweek is een turbulente periode waarbij je alle kennis kunt gebruiken. Op deze avond tips en trucs van een...

Lees meer

INFORMATIEAVOND – ‘Zwangerschap’

Dit is een bijeenkomst voor de prille zwangere en haar partner. Voor de periode van de zwangerschap tot ±15 weken. Wat voel ik nou? Zou het erbij horen? Hoe vaak ga ik eigenlijk naar de verloskundige? Deze avond informeert je over de ins en outs rondom zwanger zijn....

Lees meer

CURSUS – ‘Opfriscursus De bevalling’

6 en 8 november 2017. Een 2x2 uur cursus tijdens je verlof. Voor als je al eens bevallen bent en het toch fijn is om nog even te horen hoe het ook alweer zit met de weeën enzo. Hoe kan de bevalling beginnen? Wanneer bel je en hoe ga je om met goede weeën? Volgende...

Lees meer

Fier nieuws

Renske

Geboren 28 augustus 2017

Aaron

Geboren 28 augustus 2017

Niels

Geboren 20 september 2017

Milan

Geboren 12 september 2017

Fiere verloskundigen Jenneke KruidhofBenice ClingeborgSaskia van BarneveldItske Huberts

Benice Clingeborg

Itske Uberts

Saskia van Barneveld

Jenneke Kruidhof

Contact